NOVINKY
TIP PRE VÁS
Gastro Know-How je náš blog, kde zdieľame overené rady a tipy v rôznych článkoch. Naše odporúčania vychádzajú z dlhoročnej praxe a sú navrhnuté tak, aby skutočne fungovali a pomáhali vám zlepšiť váš podnik. Či už ste majiteľ reštaurácie, kaviarne alebo hotelu, u nás nájdete praktické riešenia a inšpiráciu pre váš každodenný biznis.
Pravidelná analýza nákladov na suroviny, personál, prevádzku a marketing umožňuje identifikovať oblasti, kde je možné dosiahnuť efektivitu a úspory.
10 tipov
Vedenie reštaurácie je komplexný úkon, ktorý vyžaduje rôzne schopnosti a stratégie. Tu je desať tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri vedení úspešnej reštaurácie:
6 krokov
Štandardný prevádzkový postup známy aj ako technologický postup práce (TPP) hotela je súbor písomných pokynov, ktoré dokumentujú rutinnú alebo opakujúcu sa činnosť, ktorou sa riadi konkrétne hotelové zariadenie. TPP pomáha udržiavať kvalitu, konzistentnosť služieb a štandard vo vašom hoteli.
SWOT ANALÝZA
Keď začínate podnikať v hotelierstve a vaším zámerom je vytvárať zisky, rozvíjať podnikanie, v budúcnosti ho možno aj rozšíriť a začať súťažiť na národnej úrovni, jediné čo vám k tomu vydláždi cestu je správna ekonomická analýza trhu.
Ako otvoriť pizzeriu
Keďže pizza patrí medzi najpredávanejšie jedlá na svete, nie je prekvapením, že pizzerie sú jedným z najobľúbenejších typov reštaurácií. Otvorenie pizzerie môže byť skvelou investíciou, najmä ak ste sa pripravili správne. Ak vás zaujíma, ako otvoriť pizzeriu, vašou prvou prioritou by malo byť prísť s delikátnymi receptami a rozhodnúť sa, aké druhy...
Prevádzková slepota
Je to stav ohrozujúci existenciu podniku. Postupne zasiahne do každej výrobnej a odbytovej bunky. Ovplyvní správanie a produktivitu práce každého jednotlivca.
1. Filozofia a príprava tradičnej pizze pochádza zo slnečnej Fiorentíny zo srdca Toskánska.