10 tipov
Vedenie reštaurácie je komplexný úkon, ktorý vyžaduje rôzne schopnosti a stratégie. Tu je desať tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri vedení úspešnej reštaurácie:
Nikdy neprestane poskytovať najlepší obsah súvisiaci s danou témou. Je pripravená za každých okolností poskytovať najpodstatnejšie fakty, pretože verí, že naši zákazníci si zaslúžia to najlepšie.
Vedenie reštaurácie je komplexný úkon, ktorý vyžaduje rôzne schopnosti a stratégie. Tu je desať tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri vedení úspešnej reštaurácie:
Štandardný prevádzkový postup známy aj ako technologický postup práce (TPP) hotela je súbor písomných pokynov, ktoré dokumentujú rutinnú alebo opakujúcu sa činnosť, ktorou sa riadi konkrétne hotelové zariadenie. TPP pomáha udržiavať kvalitu, konzistentnosť služieb a štandard vo vašom hoteli.
Keď začínate podnikať v hotelierstve a vaším zámerom je vytvárať zisky, rozvíjať podnikanie, v budúcnosti ho možno aj rozšíriť a začať súťažiť na národnej úrovni, jediné čo vám k tomu vydláždi cestu je správna ekonomická analýza trhu.
Keďže pizza patrí medzi najpredávanejšie jedlá na svete, nie je prekvapením, že pizzerie sú jedným z najobľúbenejších typov reštaurácií. Otvorenie pizzerie môže byť skvelou investíciou, najmä ak ste sa pripravili správne. Ak vás zaujíma, ako otvoriť pizzeriu, vašou prvou prioritou by malo byť prísť s delikátnymi receptami a rozhodnúť sa, aké druhy...
1. Filozofia a príprava tradičnej pizze pochádza zo slnečnej Fiorentíny zo srdca Toskánska.