NOVINKY

TIP PRE VÁS

Ing. Renáta Glodžákova 

Gastro Know-How je náš blog, kde zdieľame overené rady a tipy v rôznych článkoch. Naše odporúčania vychádzajú z dlhoročnej praxe a sú navrhnuté tak, aby skutočne fungovali a pomáhali vám zlepšiť váš podnik. Či už ste majiteľ reštaurácie, kaviarne alebo hotelu, u nás nájdete praktické riešenia a inšpiráciu pre váš každodenný biznis.

Správne riadenie bufetov v hoteloch by malo zabezpečiť minimalizáciu nákladov a maximalizáciu spokojnosti hostí. Zle nastavené bufety môžu viesť k značným finančným stratám, čo môže mať negatívny dopad na celkovú ziskovosť hotela. Investovanie do prevencie a optimalizácie s pomocou odborníkov, ako je Ziggi&Steve, môže byť dlhodobo výhodnejšie a...

Manažér prevádzky v reštaurácii má kľúčovú úlohu pri zabezpečení hladkého chodu podniku, poskytovaní vynikajúcej zákazníckej služby a vytváraní pozitívneho pracovného prostredia pre zamestnancov. Správanie a prístup manažéra sú rozhodujúce pre ďalšie smerovanie reštaurácie. Tu je niekoľko zásad, ktoré by mal manažér dodržiavať:

Pri našich prvotných konzultáciách sme čelili realite, ktorá nás zarazila. Suroviny, ktoré by mali byť čerstvé a kvalitné, boli ďaleko od štandardov, ktoré sme očakávali. Tento pohľad nás presvedčil, že je čas konať.

Ako manažér máte kľúčovú úlohu v prevencii a riadení vyhorenia zamestnancov. Tu sú niektoré kroky, ktoré môžete podniknúť.

Byť úspešným manažérom reštaurácie či hotela si vyžaduje kombináciu rôznych zručností a vedomostí. S niečím sa narodíme a sme na to predurčení a niečo sa vieme naučiť. Prezradíme vám niekoľko know-how, ktoré vás posunú v manažovaní o krok vpred.

Technológie nás neustále obklopujú a menia svet okolo. Pre niektorých sú hrozbou pre iných príležitosťou pre rozvoj. Rokmi sa zdokonaľujú a napredujú vo vývoji, aby poskytli čoraz širšiu škálu možností. Potenciál technologických pokrokov je nekompromisne nepopierateľný a správnym využitím môžu prispieť do mnohých odvetví. Jedným z nich je aj gastro...

Naše služby ZIGGI&STEVE zaznamenali výrazný progres v aplikovaní v reštaurácii, čo dokazujú údaje z letných mesiacov, kedy bol nárast tržieb najvýraznejší. Analyzujeme údaje z troch sezón, pričom každá sezóna ukazuje rast a efektivitu našich služieb.

SPEZAX CAFFE 

10.02.2024

Spezax Caffe, obľúbená Zvolenská kaviareň, zabojovala o ocenenie ZIGGI&STEVE.

Valentín 

10.01.2024

Chystáte sa na Valentína a hľadáte spôsoby, ako prekvapiť svojich hostí a urobiť z tohto dňa nezabudnuteľný zážitok? Prinášame vám tipy a rady od Ziggi & Steve, ktorí sú o krok vpred, keď príde na vytváranie špeciálnych okamihov.

V obchode neznalosť stojí peniaze. Ignorovaním analýzy ABC od Ziggi & Steve riskujete neviditeľné straty. Zabezpečte si zisk a chráňte svoj podnik pred nepredvídanými stratami s našou metódou!