NOVINKY

TIP PRE VÁS

Ing. Renáta Glodžákova

Nikdy neprestane poskytovať najlepší obsah súvisiaci s danou témou. Je pripravená za každých okolností poskytovať najpodstatnejšie fakty, pretože verí, že naši zákazníci si zaslúžia to najlepšie.

Pri našich prvotných konzultáciách sme čelili realite, ktorá nás zarazila. Suroviny, ktoré by mali byť čerstvé a kvalitné, boli ďaleko od štandardov, ktoré sme očakávali. Tento pohľad nás presvedčil, že je čas konať.

Ako manažér máte kľúčovú úlohu v prevencii a riadení vyhorenia zamestnancov. Tu sú niektoré kroky, ktoré môžete podniknúť.

Byť úspešným manažérom reštaurácie či hotela si vyžaduje kombináciu rôznych zručností a vedomostí. S niečím sa narodíme a sme na to predurčení a niečo sa vieme naučiť. Prezradíme vám niekoľko know-how, ktoré vás posunú v manažovaní o krok vpred.

Technológie nás neustále obklopujú a menia svet okolo. Pre niektorých sú hrozbou pre iných príležitosťou pre rozvoj. Rokmi sa zdokonaľujú a napredujú vo vývoji, aby poskytli čoraz širšiu škálu možností. Potenciál technologických pokrokov je nekompromisne nepopierateľný a správnym využitím môžu prispieť do mnohých odvetví. Jedným z nich je aj gastro...

Naše služby ZIGGI&STEVE zaznamenali výrazný progres v aplikovaní v reštaurácii, čo dokazujú údaje z letných mesiacov, kedy bol nárast tržieb najvýraznejší. Analyzujeme údaje z troch sezón, pričom každá sezóna ukazuje rast a efektivitu našich služieb.

SPEZAX CAFFE 

10.02.2024

Spezax Caffe, obľúbená Zvolenská kaviareň, zabojovala o ocenenie ZIGGI&STEVE.

Valentín 

10.01.2024

Chystáte sa na Valentína a hľadáte spôsoby, ako prekvapiť svojich hostí a urobiť z tohto dňa nezabudnuteľný zážitok? Prinášame vám tipy a rady od Ziggi & Steve, ktorí sú o krok vpred, keď príde na vytváranie špeciálnych okamihov.

V obchode neznalosť stojí peniaze. Ignorovaním analýzy ABC od Ziggi & Steve riskujete neviditeľné straty. Zabezpečte si zisk a chráňte svoj podnik pred nepredvídanými stratami s našou metódou!

Pravidelná analýza nákladov na suroviny, personál, prevádzku a marketing umožňuje identifikovať oblasti, kde je možné dosiahnuť efektivitu a úspory.

10 tipov 

29.10.2023

Vedenie reštaurácie je komplexný úkon, ktorý vyžaduje rôzne schopnosti a stratégie. Tu je desať tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri vedení úspešnej reštaurácie: